© 2021 Gerphil Kerkhof

 

  

Na lange tijd

Al lange tijd is het stil geweest op GeJa-Vu. Eind januari 2019 keerde ik terug van "Planet Meuk", en sindsdien is fotografisch weinig meer van mij vernomen. Ik werd nogal in beslag genomen door mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling als Zijnsgeoriënteerd coach bij Essential Waves. Daarnaast gebeurde er ook privé best ingrijpende dingen, zoals het overlijden van mijn moeder. En niet te vergeten de Corona-crisis, die nog steeds voortduurt en die mij, vooral gedurende de eerste lockdown, nogal van het fotograferen afhield.

Toch zat ik niet helemaal stil. Wij maakten samen een mooie reis naar Canada, in deels dezelfde streken waar ik eerder, 9 jaar daarvoor, ook al met mijn zoons rondreisde (zie Ontdekking).
  

  
In het najaar was België opnieuw aan de beurt, waar ik met het Ouwe Meuk Genootschap vervallen industrie bij Luik aandeed. Recent zetten we koers naar de Noordoostpolder om een van mijn favoriete bestemmingen, het 'gevoelsbeladen' Waterloopbos, nog een keer aan te doen. Tijd om de beelden van dit stille jaar alsnog het licht te laten zien.

Ga naar fotogalerij.